FB_click.png

AKTUALITY

Krajský přebor družstev mužů 2018 je za námi

V neděli 26. srpna proběhlo na trutnovském stadionu za příznivého počasí 4. a tedy poslední kolo krajského přeboru družstev mužů a žen 2018.  

Poslední kolo se nám nad očekávání vydařilo a zvítězili jsme v něm se ziskem 175 bodů. Družstvo bylo posíleno o vytrvalce Jakuba Skalku, který se krajského přeboru účastnil po několika letech a hned získal 19 bodů. Poprvé se letos zúčastnil také technik Tomáš Kazda, který byl druhý v oštěpu a trojskok dokonce vyhrál. Společně se štafetou získal 20 bodů. Úplně nejvíce bodů vyběhal našemu týmu sprinter Matěj Červený, který vyhrál 200 m a 400 m a ještě byl ve vítězné štafetě na 4x400 m. Druhý nejlepší byl Bohuslav Šimek, jenž vyhrál disk a kouli. Štafety na 4 x 400 m se zúčastnili doslova všichni kromě vrhačů, což umožnilo sestavit tři štafety a získali jsme tak dohromady 20 bodů. Všichni tedy udělali pro úspěch družstva maximum!

I přes vítězství ve 4. kole skončilo družstvo celkově  ve společném přeboru královéhradeckého a pardubického kraje na 4. místě se ztrátou dvou bodů na třetí Choceň. V královéhradeckém kraji jsme vyhráli před druhým Týništěm. Nejvíc bodů z družstva získali Bohuslav Šimek se ziskem 88 bodů, Matěj Červený se ziskem 60,5 bodů a obrovský dříč Vít Vosáhlo získal 52,25 bodu. 

Moc děkuji všem za účast, ať už v jednom či více kolech, a doufám, že se se všemi setkám i příští rok. Věřím, že i v hojnějším počtu. 

Jakub Červený - vedoucí družstva mužů   

Bookmark and Share